Source
Diensten
Producten
Games
Contact
Source WebDesign: Het totaalpakket voor uw internet!
Source WebDesign
Rotskruiper 8
3435RT Nieuwegein
tel: 030 6304870
mail:info@sourceweb.nl
Source-Extranet Inloggen op het extranet
Source WebDesign Source WebDesign Source WebDesign
portfolio
Maatwerk applicaties
Content Management Demo Online boekhouding

Maatwerk (web) Applicaties

Binnen een bedrijf zijn vaak processen aanwezig die niet te automatiseren zijn met standaard applicaties. Hiervoor moeten dan maatwerk oplossingen gecreëerd worden. De applicaties van Source WebDesign worden door professionals ontwikkeld. Per applicatie wordt een lay-out ontwikkeld, die volledig afgestemd is op de huisstijl en wensen van de klant. De gebruiksvriendelijkheid en de snelheid van de applicatie zijn de punten, die bij Source WebDesign een hoge prioriteit hebben.

Wij begeleiden u van uw concept naar het eindproduct en zelfs verder.

In een oriënterend kennismakingsgesprek kunt u uw concept voorleggen. Wij zullen u tijdens dit gesprek adviseren over zaken als haalbaarheid, realisatie en tijdsplanning. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij een offerte opstellen, waarin de diverse keuzes, die tijdens het gesprek tot stand zijn gekomen, zijn opgenomen. Alle onderdelen zullen benoemd en omschreven worden en tevens zullen de bijbehorende kosten in één overzicht op een rij gezet worden.

Kortom: Overzichtelijk, duidelijk en helder.

(web) Applicaties Databases
Het koppelen van databases aan uw website kan uw site een stuk interactiever en gebruiksvriendelijker maken. Een database kan bijvoorbeeld het zoeken naar of het bestellen van uw producten of op uw website vergemakkelijken. Daarnaast kunnen databases gegevens van bezoekers vastleggen, klanten/product-bestanden aan uw website koppelen of een selectieve groep gebruikers toegang geven tot uw website.

Source WebDesign is gespecialiseerd in het maken van koppelingen tussen (reeds bestaande) databases en uw website.
1
2
3
4
5
5
5
5
5
5
5